Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

“Lekker weer om te varen!

Slecht weer, gratis omboeken!

Omgeving

Friesland heeft geweldige bezienswaardigheden en leuke vaarroutes over het water.

Start vanuit Lemmer en vaar richting de andere mooie nabij gelegen dorpen aan het water, zoals Sneek. Met de leuke verschillende vaarroutes krijg je een kijk op de mooie binnenmeren van de Friese wateren. Vaar de leuke routes, bezoek de dorpen en maak gebruik van de mogelijkheid om aan te kunnen leggen om heerlijk wat te drinken, lunchen of dineren bij de restaurants & café’s  in de dorpen. Bij ons kunt u ook een sloep met zonnedek huren.

Lemmer

Lemmer is een Fries vissersdorp, nog net gelegen in Friesland. Het dorp is gelegen aan zowel het IJsselmeer als de Friese meren.

Het centrum van Lemmer wordt ook wel het “Dock” genoemd. Een aanrader? Vaar door het centrum en ontdek zowel links als rechts gezellige restaurants en terrassen.

Balk

Balk is een dorp in Friesland, gelegen aan het Slotermeer. Met een gezellig strand en een haven aan de rand van het dorp is het eenvoudig te bereiken en heeft u de mogelijkheid om door het dorp te varen.

Balk heeft verschillende restaurants en terrassen waar u gezellig kunt zitten en lekker (vis!) kunt eten.

Een sloep huren in Balk doet u uiteraard bij ons!

Langweer

Langweer is een dorp gelegen aan de Langwarder Wielen.

Het gezellige centrum met verschillende restaurants aan en langs het water maakt het dorp sfeervol en pittoresk. Eenvoudig en leuk te bereiken met de boot.

Uiteraard kunt u ook een sloep huren in Langweer!

Ook kunt u bij ons terecht wanneer u een sloep gaat huren om Echtenerbrug te bezoeken. Ook kunt u met onze sloep het Tjeukemeer op varen, hiermee kunt u bijvoorbeeld naar Heerenveen varen. Zelfs het IJsselmeer is met onze sloep binnen handbereik!