Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Sloepje huren Sneek

Sloepje huren Sneek bij SloepjesHuren 

Sloepje huren SneekWilt u een sloepje huren in de buurt van Sneek? Dan bent u bij SloepjesHuren aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in het toeristische dorp Lemmer. Vanuit Lemmer kunt u alle kanten op met onze sloepen. Zo kunt u direct de Friese meren op gaan, of richting het IJsselmeer langs het strand. SloepjesHuren biedt u een ruime vloot met een volledig arrangement. Onze sloepen zijn geschikt vanaf twee personen tot groepen van tien personen. Ook is het mogelijk om meerdere sloepen tegelijk te huren. 

Kiest u ervoor om een sloep te huren bij SloepjesHuren? Dan kunt u kiezen voor ons volledige arrangement inclusief hapjes en drankjes. Zo bieden wij u heerlijk gekoelde drankjes, een gevarieerde borrelplate of lekkere lunch. Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen om aan te leggen in één van de gezellige dorpen waar u langs komt. Hier vindt u mooie terrassen langs het water. 

Vaar door gezellige dorpjes langs de Friese meren 

In Friesland zijn vele mooie vaarroutes te vinden waar u langs gezellige dorpen komt. De Friese meren is een aaneenschakeling van tientallen grote en kleinere meren. Met recht mag dit een uniek gebied worden genoemd vanwege de ontelbare vaarverbindingen en vaarroutes. In de buurt van Lemmer kunt u meerdere mooie dorpen bezoeken, gelegen aan de vaarroute. Zo is er de kleinste stad van Friesland, Sloten. Ook is het gezellig om door het het centrum van Balk te varen. Als laatste kunt u nog door het sfeervolle Woudsend en Langweer varen. 

Lijkt dit u wat? Kan dan nu naar de beschikbaarheid van onze stijlvolle sloepen hier. Heeft u vragen over onze mogelijkheden of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf. In Lemmer zijn wij gevestigd op de ideale locatie aan het water. Daarnaast is er veel vrije parkeergelegenheid.