Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

“Lekker weer om te varen!

Slecht weer, gratis omboeken!

Sloep met zonnedek huren

Sloep met zonnedek huren bij SloepjesHuren 

SloepjesHuren is een gedreven jonge onderneming met een ruime vloot aan mooie sloepen. Wij hebben voor ieder de perfecte sloep met zonnedek te huren om de Friese wateren te ontdekken. Bij onze sloepen bieden wij u een compleet aanbod, zo kunt u volledig ontspannen het water op gaan en over de mooie meren toeren die Friesland te bieden heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een borrelplat op het water, gekoelde dranken aan boord en een vaargids. 

Bij ons kunt u onder andere een sloep met zonnedek huren voor twee personen tot groepen van tien personen. Dat betekent dat wij ook sloepen hebben die geschikt zijn voor grote groepen. Daarnaast is het mogelijk om meerdere sloepen tegelijk te huren en de groep te verdelen. SloepjesHuren is gelegen in het toeristische Friese dorp Lemmer. Lemmer is een watersport dorp en in de zomer afgeladen met vakantiegangers. Vanaf deze locatie is het mogelijk om direct het IJsselmeer op te varen of de Friese meren. 

Geniet op het water van de prachtige bezienswaardigheden in Friesland 

Friesland heeft genoeg bezienswaardigheden en leuke vaarroutes over het water. Wanneer u een sloep met zonnedek gaat huren, kunt u uw dag starten in Lemmer. U heeft de mogelijkheid om door het centrum te varen en een drankje te drinken op één van de terrassen aan het water. Daarnaast heeft Lemmer leuke winkeltjes. Hierna kunt u richting andere leuke Friese dorpen varen. Zo komt u terecht in Sloten, de kleinste stad van Friesland. Sloten is een pittoresk dorp met twee waterpoorten. In Sloten heerst een gezellige sfeer en ook hier kunt u plaats nemen op het terras. 

Daarna kunt u doorvaren naar Balk, waar u heerlijk vis kan eten. Woudsend is een leuk dorp met mooie bezienswaardigheden. Ook kunt u Langweer bezoeken, in het gezellige centrum kunt u genieten van dit mooie dorp. Heeft u vragen over het huren van een sloep met zonnedek, of wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!