Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Sloep huren Slotermeer

Sloep huren Slotermeer bij SloepjesHuren

Sloep huren SlotermeerWilt u een sloep huren om mee te varen op het Slotermeer? Dan bent u bij Sloepjes Huren aan het juiste adres. Bij Sloepjes Huren zorgen wij voor een heerlijke dag op het water. Ons bedrijf is gevestigd in Lemmer. Dit is de ideale plek om te vertrekken met een sloep wanneer u wilt varen op de Friese meren. Sloepjes Huren heeft voor iedereen een geschikte sloep. Of u nu met twee personen gaat varen of met een grote groep. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een grote groep te verdelen over meerdere sloepen.

Sloepverhuur in de omgeving van het Slotermeer

Op onze website vindt u de beschikbaarheid van onze sloepen en natuurlijk meer informatie over de specifieke boten. Boek meteen een sloep via onze website. Als u hulp nodig heeft, horen wij het graag. Een sloep huren voor op het Slotermeer bij Sloepjes Huren is zeer geschikt wanneer u een bedrijfsuitje heeft, een teamuitje of misschien wel gewoon er op uit wil met familie en vrienden. Begin de dag met een kopje koffie op het terras en ga dan de Friese meren op met een stijlvolle sloep van Sloepjes Huren.

Ontdek de prachtige omgeving op de Friese meren

Als u een sloep wilt huren op het Slotermeer, zijn er diverse leuke vaarroutes die u kunt volgen. Start vanuit Lemmer en vaar naar andere gezellige dorpen in de omgeving. Zo kunt u eerst naar de kleinste stad van Friesland varen, Sloten. In Sloten zijn genoeg bezienswaardigheden en gezellige terrassen langs het water. Vergeet niet om even uit te stappen. Verder kunt u nog doorvaren naar Balk, Woudsend en Langweer. Drie gezellige en pittoreske dorpen die gemakkelijk te bereiken zijn over het water. Hiervoor kunt u een boot huren bij onze sloepverhuur nabij het Slotermeer.

Een boot huren bij sloepverhuur SloepjesHuren nabij het Slotermeer

Sloepjes Huren biedt u uiteraard ook leuke extra’s. Wij zorgen ervoor dat u volledig ontzorgt wordt wanneer u het water op gaat met een van onze boten. Kies bij het huren van een sloep op het Slotermeer voor gekoelde frisdranken, een gevarieerde borrelplate of een heerlijke lunchplate. Wanneer u terug komt van een heerlijk ontspannen dag op het water kunt u deze nog even goed afsluiten met een drankje bij ons op het terras. Met onze ruime vloot aan mooie sloepen weten we zeker dat u een leuke dag op het water beleeft.

Uitgestrekte vaarmogelijkheden in Friesland

De uitgestrekte vaarmogelijkheden in de natuur van de Friese meren geeft u de rust terwijl u geniet met één van onze geweldige sloepen. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Neem contact met ons op!