Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Sloep huren IJsselmeer

Sloep huren IJsselmeer bij Sloepjes Huren

Sloep huren IJsselmeerWilt u een sloep huren om op het IJsselmeer te gaan varen? Dan bent u bij Sloepjes Huren aan het juiste adres. Wij bieden u stijlvolle sloepen in diverse afmetingen. Dat betekent dat wij voor een ieder een geschikte sloep hebben. Of nu met twee personen wilt gaan varen of met tien personen in één sloep. Het is allemaal mogelijk bij Sloepjes Huren. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de groep te verdelen of meerdere sloepen. Wij ontzorgen onze klanten en nemen u graag mee over de Friese wateren. 

Met een stijlvolle sloep varen op het IJsselmeer 

Sloepjes Huren is gevestigd in Lemmer. Dit is de ideale locatie om te vertrekken als u met een sloep het IJsselmeer op wilt gaan. Vanuit Lemmer is IJsselmeer heel gemakkelijk te bereiken. Op onze website vindt u de beschikbaarheid van onze sloepen. Bekijk zelf wanneer en welke sloep u wilt huren voor op het IJsselmeer. Hier vindt u ook meer informatie over onze diverse sloepen. Voor het varen met een sloep van Sloepjes Huren heeft u geen vaarbewijs nodig. U kunt zo het water op met één van onze prachtige sloepen. 

Sloepverhuur nabij het IJsselmeer

Friesland biedt vele geweldige bezienswaardigheden en leuke vaarroutes over het water. Start vanuit Lemmer en vaar richting de andere mooie en nabij gelegen dorpen aan het water. Sloepjes Huren adviseert u graag over leuke vaarroutes in de omgeving van het IJsselmeer. Onze sloepverhuur naar het IJsselmeer is de ideale startplek. In Lemmer kunt u door het centrum varen en vindt u diverse leuke terrassen waar u de sloep even aan kunt leggen. Hierna kunt u doorvaren naar gezellige dorpen als Sloten, Balk, Woudsend en Langweer. Vergeet vooral af en toe niet uit te stappen. 

Geniet van leuke extra’s bij Sloepjes Huren 

Sloepjes Huren biedt u ook leuke extra’s voor op het water. Wij ontzorgen u graag volledig. Daarom bieden wij u leuke extra’s als gekoelde frisdranken voor aan boord. Ook kunt u kiezen voor een gevarieerde borrelplate of een heerlijke lunchplate. Komt u terug van een ontspannen dag op het water? Sluit de dag dan nog even af of het terras bij Sloepjes Huren. Bestel een drankje en geniet nog even na van alle leuke bezienswaardigheden. Bij onze sloepverhuur bij het IJsselmeer bieden wij een compleet aanbod voor een leuke dag op het water. 

Ontdek de Friese meren met een sloep van Sloepjes Huren 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder. Bekijk snel de beschikbaarheid van onze boten en huur een stijlvolle sloep met uw familie of vrienden voor een gezellige dag op de Friese meren of het IJsselmeer. 

Neem contact met ons op!