Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Sloepje huren Sloten

Sloepje huren vlakbij Sloten bij Sloepjes Huren 

Lemmer is de ideale plek om een sloepje te huren in de omgeving van Sloten. Bij Sloepjes Huren kunt u een sloep huren voor verschillende groepen. Zo kunt u ervoor kiezen om met z’n tweeën te gaan varen, maar ook met een groep van tien personen. Met grote groepen kunt u er ook voor kiezen om de groep te verdelen over meerdere sloepen. Onze sloepen zijn ruim en stijlvol. Met deze sloep kunt u zeker de omgeving van Friesland verkennen. Op onze website vindt de beschikbaarheid van diverse sloepen. Ook kunt u de boten hier bekijken. 

Verhuur van stijlvolle sloepjes in de omgeving van Sloten 

Sloten is een geweldige omgeving om een sloepje te huren. Sloepjes Huren is gevestigd in Lemmer. Vanuit dit dorp kunt u gemakkelijk Sloten en andere dorpen via het water bereiken. In Friesland vindt u vele geweldige bezienswaardigheden en leuke vaarroutes over het water. Start vanuit Lemmer en ontdek vanaf hier de mooie natuur van de Friese meren. Onderweg heeft u de mogelijkheid om aan te leggen en te genieten van een hapje en een drankje op het terras aan het water. Lunchen en dineren is ook mogelijk bij diverse restaurants. 

Een boot huren en het water op richting Sloten

Sloten beschikt over een gezellige sfeer met leuke restaurants. Het is de kleinste stad van Friesland. Een leuke plek om te bezoeken wanneer een sloep gaat huren. In de haven kunt u eenvoudig aanleggen om een rondje te lopen door de stad. Na Sloten kunt u met de sloep in de omgeving ook Balk bezoeken. Hier kunt u ook door het dorp varen. Na Balk is het ook nog mogelijk om het gezellige Woudsend en sfeervolle Langweer te bezoeken. Vanuit onze sloep verhuur kunt u natuurlijk tips meekrijgen voor leuke vaarroutes in de omgeving van Sloten. 

Leuke extra’s en mooie bezienswaardigheden 

Vanuit onze sloep verhuur is het natuurlijk ook leuk om Lemmer te bezoeken met een sloep die te huur is. Als u een boot gaat huren bij Sloepjes Huren, bieden wij u extra mogelijkheden. Deze leuke extra’s zijn gekoelde frisdranken, een gevarieerde borrelplate of een heerlijke lunchplate. Aan boord van onze sloepen die te huur zijn vindt u altijd een vaargids. Dus heeft u geen idee wat de Friese meren u allemaal te bieden heeft? In de vaargids vindt u alles dat u nodig heeft voor een mooie dag op het water. Na een dag genieten van de mooie bezienswaardigheden kunt u het avontuur afsluiten bij Sloepjes Huren op het terras. 

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een sloepje die te huur is in de omgeving van Sloten? Laat het ons dan weten.  Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt over het huren van een boot, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat u met uw gezelschap een ontspannen dag op het water heeft.

Neem contact met ons op!