Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Sloep huren Friese meren

Sloep huren Friese meren bij Sloepjes Huren 

Sloep huren Friese merenWilt u een sloep huren om te varen op de Friese meren? Dan bent u bij Sloepjes Huren op de juiste plek. Ons bedrijf is gevestigd in Lemmer, de ideale plek om te vetrekken met een sloep naar de Friese meren. Daarnaast bieden wij u een ruime vloot aan mooie sloepen. Voor een ieder hebben wij een geschikte sloep om de Friese wateren te ontdekken. Vanuit Lemmer kunt u niet alleen direct de Friese meren op, maar is ook het IJsselmeer gemakkelijk te bereiken. Op onze website vindt u de beschikbaarheid van onze sloepen. Ook is het mogelijk om via deze weg direct een sloep te reserveren. 

Sloep verhuur in de omgeving van van de Friese meren 

Bij Sloepjes Huren hebben wij voor een ieder een geschikte sloep. Of u nu met twee personen gaat varen of met een groep van tien personen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de groep te verdelen of meerdere sloepen. Wilt u een bedrijfsuitje, teamuitje of famileuitje organiseren? Dan kunt u ook zeker bij Sloepjes Huren terecht. Start de dag op het terras met een kop koffie en sluit de dag af in de buitenbar met een BBQ of een buffet. Intussen geniet u van de rust op de Friese meren en verkent u gezellige dorpen in de omgeving. 

Ontdek leuke vaarroutes in de omgeving van Lemmer 

Friesland heeft diverse bezienswaardigheden en leuke vaarroutes over het water. Als u start vanuit Lemmer, kunt u daarna varen naar andere mooie en nabij gelegen dorpen aan het water. Zo kunt u naar Sloten varen, de kleinste stad van Friesland. Sloten is een leuke stad om even aan te leggen en een pauze te nemen op één van de terrassen aan het water. Hierna kun u doorvan naar Balk, Woudsend en Langweer. Ook in deze gezellige en pittoreske dorpen kunt u even aanleggen en genieten van een hapje en een drankje en het centrum ontdekken. 

Laat u volledig ontzorgen op het water 

Wanneer u een sloep huurt bij Sloepjes Huren vindt u een vaargids in de boot. Hier vindt u diverse leuke vaarroutes die u kunt volgen. Natuurlijk mag u ons ook altijd om tips vragen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om u volledig te laten ontzorgen op onze sloepen. Kies hiervoor voor leuke extra’s als gekoelde frisdranken, een gevarieerde borrelplate of een heerlijke lunchplate. Op onze website vindt u hier meer informatie over. Komt u terug van een heerlijke dag op het water en wilt u nog even nagenieten? Sluit de dag dan af bij ons op het terras. 

Sloepjes Huren helpt u graag verder 

Wilt u een sloep huren op de Friese meren? Bekijk dan snel de beschikbaarheid van onze sloepen en reserveer direct. Natuurlijk mag u ook altijd even contact met ons opnemen als u hier hulp bij nodig heeft. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden mag u natuurlijk altijd even bellen of mailen. Wij helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!