Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Sloepje huren Echtenerbrug

Sloepje huren Echtenerbrug bij Sloepjes Huren 

Sloepje huren EchtenerbrugWilt u een sloepje huren in de omgeving van Echtenerbrug? Dan bent u bij Sloepjes Huren aan het juiste adres. Sloepjes Huren is gevestigd in Lemmer, de ideale omgeving om met een bootje te varen. Vanuit Lemmer kunt u bij onze sloep verhuur in de omgeving van Echtenerbrug direct de Friese meren ontdekken. Sloepjes Huren is gespecialiseerd in de verhuur van sloepen en heeft een ruime vloot aan mooie sloepen. Of u nu met twee personen gaat varen of met tien personen, voor iedereen is er de perfecte sloep. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om met grotere groepen meerdere slopen te huren. 

Een sloep huren bij goede verhuur in Lemmer 

Op onze website vindt u al onze sloepen, bekijk deze gerust. Heeft u interesse in één van onze sloepen? Laat het ons dan weten. Ook kunt u de beschikbaarheid van de betreffende sloep bekijken op onze website. Met een sloepje van Sloepjes Huren geniet u van de prachtige natuur op het water in de omgeving van Echtenerbrug. De Friese meren is een aaneenschakeling van talloze meren. Hierbij komt u langs diverse leuke dorpen. Op het water van de Friese meren vindt u rust en prachtige natuur. 

Boot huren in de omgeving van Echtenerbrug 

Wanneer u een boot wilt huren bij Sloepje Huren vlakbij Echtenerbrug, start u in het oude vissersdorp Lemmer. Met de sloep kunt u door het centrum van Lemmer varen. U kunt ervoor kiezen om vanuit Lemmer direct naar Sloten te gaan. Sloten is als kleinste stad van Friesland erg gezellig. Langs het water vindt u leuke terrassen. U kunt besluiten in Sloten aan te leggen en hier te genieten van een hapje en een drankje. Gelegen aan het Slotermeer vindt u Balk. Dit dorp is eenvoudig te bereiken en ook hier is het mogelijk om door het centrum te varen. 

Huur een sloep en ontdek de prachtige omgeving van Friesland

Nadat u in Sloten en Balk bent geweest kunt u nog doorvaren naar het gezellige Woudsend en het pittoreske Langweer. Tijdens de reis is het natuurlijk heerlijk om een gekoeld drankje en wat hapjes bij u te hebben. Daar heeft Sloepjes Huren ook voor gezorgd. U kunt bij Sloepjes Huren namelijk kiezen voor leuke extra’s. Deze extra’s bestaan uit gekoelde frisdranken, een gevarieerde borrelplate of een lekkere lunch. Bovendien heeft u voor het besturen van onze slopen geen vaarbewijs nodig. Wij geven u voordat u het water op gaat duidelijke instructies. 

Neem contact met ons op 

Wij zorgen er graag voor dat u een gezellige dag beleeft. Met gebruik van de vaargids in onze boten kunt u de meren en dorpen gaan ontdekken. Sloepjes Huren heeft voor iedereen een geschikt sloepje te huur in de omgeving van Echtenerbrug. Dus komt gerust eens bij ons kijken! Wilt u direct een sloep huren? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.