Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Sloep huren Tjeukemeer

Sloep huren Tjeukemeer bij Sloepjes Huren 

Sloep huren TjeukemeerWilt u graag een sloep huren om te gaan varen op het Tjeukemeer? Dan bent u bij Sloepjes Huren aan het juiste adres. Sloepjes Huren is gevestigd in het oude vissersdorp Lemmer. Dit is de ideale locatie wanneer u graag wilt gaan varen op de Friese Meren. Vanuit Lemmer vertrekt u direct met de boot de Friese Meren op, zoals het Tjeukemeer. Daarnaast is het IJsselmeer ook goed bereikbaar. Het dorp zelf is ook zeer gezellig om met een sloep doorheen te varen.

Ontdek de gezellige Friese dorpen in de omgeving van het Tjeukemeer 

Wanneer u een sloep gaat huren kunt u naast het Tjeukemeer natuurlijk ook andere Friese meren bezoeken. Langs deze meren liggen gezellige dorpen waar u vaak doorheen kunt varen. In deze dorpen zijn genoeg bezienswaardigheden te vinden. Ook kunt u ervoor kiezen om aan te leggen bij één van de restaurants om op het terras te genieten van een hapje en een drankje. Bovendien vindt u hier leuke vaarroutes over het water en komt u onderweg langs mooie natuurgebieden. Start vanuit Lemmer en bezoek andere gezellige dorpen als Sloten, Langweer, Balk en Woudsend. 

Sloep verhuur bij het Tjeukemeer 

Sloepjes Huren heeft een geschikte sloep te huur voor op het Tjeukemeer voor iedereen. Of u nu met twee personen gaat varen of met een grote groep. De sloepen zijn te huren in verschillende afmetingen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om met een grote groep meerdere sloepen tegelijk te huren. De beschikbaarheid van onze verschillende sloepen vindt u op onze website. Hier vindt u nog veel meer informatie over onze specifieke sloepen. Denk aan prijzen, onze mogelijkheden en natuurlijk mooie foto’s. 

Geniet van een ontspannen dag op het water bij Sloepjes Huren 

Als sloep verhuur in de omgeving van het Tjeukemeer willen wij ervoor zorgen wij onze klanten een leuke en ontspannen dag op het water beleven met onze sloepen. Daarom bieden wij u ook extra mogelijkheden aan. Zo kunt u kiezen om het koelvak te laten vullen met gekoelde frisdranken. Ook bieden wij u een gevarieerde borrelplate of een heerlijke lunch plate voor aan boord. Om de dag gezellig af te sluiten kunt u nog even nagenieten bij ons op het terras. Wanneer u een sloep of een boot wilt huren in de omgeving van het Tjeukemeer, voorzien wij u graag van advies over leuke vaarroutes.

Reserveer direct een stijlvolle sloep bij Sloepjes Huren 

Heeft u vragen over het huren van een sloep in de omgeving van het Tjeukemeer of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Sloepjes Huren vertelt u graag meer over onze mogelijkheden en onze boten. Ook is het mogelijk om via onze website direct te reserveren. 

Neem contact met ons op!