Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Sloepje huren Langweer

Sloepje huren Langweer bij Sloepjes Huren 

Sloepje huren LangweerWilt u een sloepje huren in de omgeving van Langweer? Dan bent u bij Sloepjes Huren aan het juiste adres. Ons bedrijf is gevestigd in Lemmer, de ideale omgeving om te vertrekken met een sloep. Vanuit Lemmer kunt u direct de Friese meren op en ook het IJsselmeer is goed te bereiken. Onze sloep verhuur is daarnaast vlakbij Langweer. Vanuit onze sloep verhuur bij Langweer kunt u interessante en mooie routes varen. Wij geven u tips over de leukste routes in de omgeving van Lemmer en Langweer. Bekijk alvast onze sloepen die te huur zijn!

Sloep verhuur in de omgeving van Langweer 

Bij Sloepjes Huren hebben wij voor iedereen een geschikte sloep te huur. Wij beschikken over sloepen van verschillende afmetingen. Of u nu met twee personen een dag gaat varen of met een grote groep, bij ons is alles mogelijk. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om grote groepen te verdelen over meerdere sloepen. Op onze website vindt u ook de beschikbaarheid van onze sloepen. Als u klikt op de sloep vindt u meer informatie over het huren van onze boot en welke service wij u kunnen bieden. 

Ontdek de gezellige dorpen van Friesland 

Friesland heeft geweldige bezienswaardigheden en interessante vaarroutes over het water. Bij Sloepjes Huren start u vanuit Lemmer. In dit oude vissersdorp kunt u door het centrum varen en aanmeren bij verschillende terrassen zowel links als rechts. Daarna zou u direct door kunnen varen naar Sloten. Ook hier kunt u genieten van een hapje en een drankje. In deze kleinste stad van Friesland vindt u verschillende bezienswaardigheden. Daarna kunt u doorvaren naar Balk, Woudsend en zelfs Langweer. Deze gezellige en pittoreske dorpen zijn heel leuk om te bezoeken met een sloep te huur. 

Een stijlvolle boot huren vlakbij Langweer bij Sloepjes Huren 

Wanneer u een sloepje gaat huren vlakbij Langweer dan bieden wij u uitstekende service. Tijdens het huren van een sloepje vaart u misschien wel door Langweer. Onderweg heeft u vast zin in een hapje en een drankje. Wij gaan voor het volledig ontzorgen van onze klanten bij het verhuren van een sloep. Laat u volledig ontzorgen met gekoelde dranken en borrelplates. Wij bieden u tijdens uw dagje varen gekoelde frisdranken, een gevarieerde borreplate of een heerlijke lunch. Daarnaast ligt er natuurlijk een vaargids in de boot klaar waarmee u de meren en dorpen in Friesland kunt ontdekken. 

Kom eens bij ons langs!

Wanneer u een sloepje of boot wilt huren in de omgeving van Langweer, kom dan snel eens kijken bij Sloepjes Huren. Onze sloep verhuur vlakbij Langweer is de ideale start plek om een dag te genieten op het water. Ontdek de prachtige Friese natuur en de gezellige dorpen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het huren van een boot? Neem dan gerust contact met ons op! 

Neem contact met ons op!