Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Sloepje huren Balk

Sloepje huren Balk bij Sloepjes Huren 

Sloepje huren BalkWilt u een sloepje huren in de omgeving van Balk? Dan bent u bij Sloepjes Huren aan het juiste adres. Sloepjes Huren zorgt ervoor dat u een ontspannen dag heeft op de boot. Onze sloep verhuur in de omgeving van Balk biedt u verschillende opties. Zo kunt u bij ons varen met zowel een kleine groep als een grote groep. Wij hebben namelijk sloepen in verschillende afmetingen te huur. Dat betekent dat u met z’n tweeën kunt varen, maar ook met een groep van tien personen. Ook is het mogelijk om de groep te verdelen over meerdere sloepen. Kijk vast of er een sloep te huur is bij onze verhuur vlakbij Balk. 

Varen met een stijlvolle sloep in de omgeving van Balk

Sloepjes Huren is gevestigd in Lemmer, verhuur vlakbij Balk. Ideaal wanneer u een sloepje of een boot wilt huren in de omgeving van Balk. Lemmer is een echt watersport dorp en gelegen in de ideale omgeving om een dagje te varen. Vanuit dit gezellige dorp kunt u direct de Friese meren opvaren, ook is het vanaf hier mogelijk om het IJsselmeer op te gaan. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om eerst door het dorp zelf te varen. Hier vindt u verschillende terrassen aan het water waar u kunt aanleggen en genieten van een hapje en een drankje. 

Kom een boot huren bij Sloepjes Huren vlakbij Balk

Over de Friese meren kunt u verschillende leuke routes varen. Zo is het mogelijk om vanuit Lemmer naar de kleinste stad van Friesland te varen, Sloten. In Sloten zijn verschillende bezienswaardigheden die u kunt bezoeken. Ook hier vindt u terrassen aan het water waar u makkelijk kunt aanleggen. Hierna kunt u doorvaren naar Balk. In Balk is het mogelijk om door het dorp te varen. Ook heeft een leuk strand met een haven aan de rand van het dorp. Hierna kunt u nog de dorpen Woudsend en Langweer bezoeken. In deze dorpen zijn mooie bezienswaardigheden te vinden, zo heeft Woudsend de oudste kerk van Friesland. Zo kunt u een boot huren in de omgeving van Balk. 

Een sloep verhuur vlakbij Balk dat is Sloepjes Huren

Bij ons is altijd een sloep te huur bij Balk. Heeft u geen idee wat de Friese meren u verder te bieden heeft? Dat is geen probleem. Bij het huren van een sloepje bij Balk ligt er altijd een vaargids in de boot klaar. De Friese meren is een prachtig gebied dat grote en kleine meren door kanalen en riviertjes met elkaar verbind. Wilt u weten of er een sloep te huren is die voldoet aan uw wensen? Dan kunt u kijken bij onze beschikbaarheid op de website. Bij onze sloep verhuur kunt u ook kiezen voor leuke extra’s. Dit houdt in heerlijke gekoelde drankjes, een gevarieerde borrelplate of een lekkere lunch plate. Sluit de leuke dag af met een drankje op het terras. 

Volledige ontzorging op het water 

Kom gerust langs bij onze verhuur om te kijken wat er te huur is in de omgeving van Balk. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze boten. Gelegen in de ideale omgeving om prachtig te kunnen varen in de Friese meren. 

Neem contact met ons op!