Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Sloep verhuur Heerenveen

Sloep verhuur Heerenveen bij SloepjesHuren 

Sloep verhuur HeerenveenBent u op zoek naar een sloep verhuur in de buurt van Heerenveen? Dan bent u bij SloepjesHuren aan het juiste adres. SloepjesHuren is gevestigd in het watersport dorp Lemmer. Hier kunt u direct met de sloep de Friese meren op. Hier vindt u prachtige natuurgebieden en gezellige dorpjes. Onze sloepen zijn er in verschillende formaten. De kleinere zijn geschikt vanaf twee tot drie personen en de grootste tot tien personen. Met grotere groepen kunt u er ook voor kiezen om meerdere sloepen te huren. 

Als u een sloep huurt bij SloepjesHuren bieden wij u een volledige arrangement. Zo heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een borrelplate, een lunch plate en gekoelde dranken. Wij zorgen ervoor dat bij vertrek alles klaar staat. Zo kunt u heerlijk genieten van een hapje en een drankje terwijl u op het water bent. Ontdek de leuke bezienswaardigheden en mooie vaarroutes in Friesland. 

Geniet van de prachtige natuurgebieden vanaf het water

Met de leuke vaarroutes in Friesland krijgt u een kijk op de mooie binnenmeren van de Friese wateren. Bij de vele leuke dorpjes heeft u de gelegenheid om aan te leggen. Hier vindt u gezellige terrassen waar u heerlijk wat kunt drinken, gaan lunchen of dineren. Zo kunt u richting Sloten varen, de kleinste stad van Friesland. Daarna kunt u doorvaren naar Balk. Dit dorp is eenvoudig te bereiken en het is mogelijk om door het dorp heen te varen. Ook zou u nog Woudsend en Langweer kunnen bezoeken. 

U vindt SloepjesHuren op een mooie locatie aan het water met veel vrije parkeergelegenheid. Met mooi weer is het vanaf deze locatie ook mogelijk om het IJsselmeer op te varen. Op onze website vindt u de beschikbaarheid van onze vloot. Heeft u interesse in het huren van één van onze sloepen? Laat het ons dan weten! Vragen? Neem gerust contact op.