Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Sloepje huren Friesland

Sloepje huren in Friesland kan bij Sloepjes Huren

Wilt u een sloepje huren in Friesland? Dan bent u bij Sloepjes Huren aan het goede adres! Wij van Sloepjes Huren zijn een jonge, gedreven onderneming die sloepjes verhuren aan de mensen die de prachtige wateren van Friesland willen ontdekken. Onze onderneming bevindt zich in Lemmer, wat een prachtig begin is van uw vaarroute langs de dorpjes die in de buurt liggen. HierSloep Huren Friesland bij kunt u denken aan Langweer, Sloten en Balk. In deze dorpjes kunt u aanleggen en gezellig en heerlijk eten bij één van de restaurantjes die zich daar bevinden.

Sloepjes Huren in Friesland zorgt ervoor dat u ontzorgd en ontspannen bent, u kunt dan bij ons ook borrelplanken, lunch plates en gekoelde dranken bij uw reservering bijbestellen. Het enige wat u hoeft te doen is bij de reservering vertellen met hoeveel man u bent, en wij regelen de rest. Onze borrelplanken kosten €9,95 pp, de lunch plates kosten €14,95 pp en de gekoelde dranken kosten €5 pp (2 flesjes van 0,5 liter).

Verschillende soorten sloepjes en voor elk wel wat wils

Wij hebben veel verschillende sloepjes aan te bieden, bekijk onze website om een sloep te huren in Friesland! Bent u met 6 man? Dan is de Sloep 590 wat voor u. Deze sloep is stijlvol en perfect om met uw gezelschap de prachtige wateren van de Friese Meren te ontdekken. De prijs van het huren van een sloepje in Friesland begint vanaf €150 per dag, en de sloep is 5,90 meter lang en 2.15 meter breed. Bovendien heeft u bij deze sloep geen vaarbewijs nodig! Als u met 8 man bent dan is de Sloep 650 Lounge de keuze voor u. Deze sloep heeft luxe kussens, luxe audio, een zonnedak, een zwemtrap, een koelvak en een tafel. En dit vanaf €200 per dag! Als u meer van snelheid houdt en een vaarbewijs heeft dan is de Sloep 600 (fast) de beste keuze voor u. Deze sloep is voor maximaal 6 personen en is 6 meter lang en 2.15 meter breed.

Heeft u nog vragen over het huren van een sloep in Friesland via onze website? Dan kunt u ons altijd contacteren via de contact pagina. Volg ons ook op Facebook en Instagram!