Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Zonnedek sloep

Zonnedek sloep huren bij SloepjesHuren 

Zonnedek sloepBent u op zoek om een zonnedek sloep te huren in de prachtige omgeving van Lemmer? Dan bent u bij SloepjesHuren aan het juiste adres! Bij ons kunt u verschillende sloepen huren, van 2-3 personen tot wel 10 personen. Ook voor grote groepen zijn onze sloepen dus geschikt. Natuurlijk kunnen grote groepen ook verdeeld worden over verschillende kleinere sloepen. Onze sloepen zijn stijlvol en voorzien van een zonnedek. Ze zijn perfect om in gezelschap de dag door te brengen op de Friese meren. 

Alleen wanneer u onze snelvarende zonnedek sloep gaat huren heeft u een vaarbewijs nodig. Met de andere sloepen kan iedereen eropuit trekken, ook met de grotere sloepen. Start de dag vanuit het kleine toeristische dorp Lemmer. In ons Friese vissersdorp kunt u genieten van de vele terrassen aan het water. Dat betekent dus dat u met de zonnedek sloep door het centrum kunt varen en hier aanleggen. Waarna u door kunt varen naar het volgende gezellige dorpje. 

Varen in de Friese meren 

In de omgeving van Lemmer liggen vele gezellige, kleine Friese dorpen. Zo komt u al gauw Sloten tegen wanneer u gaat varen. Sloten is de kleinste stad van Friesland, het telt maar 710 inwoners. Dat maakt Sloten niet minder gezellig om met de zonnedek sloep doorheen te varen. De Friese Meren is een prachtig gebied voor watersport. Watersportliefhebbers kunnen zich hier helemaal uitleven. De grote en kleine meren worden met elkaar verbonden en dat biedt de mogelijkheid om heel Zuid-West Friesland door te varen. 

Een ander dorp vlakbij Lemmer is Balk. Het dorp is eenvoudig te bereiken dankzij het strand met een haven aan de rand van het dorp. Daarnaast is het ontzettend leuk om door het dorp heen te varen. Ook in Balk zijn verschillende restaurants en cafés te vinden waar u gezellig kunt zitten. Bovendien kunt u ook in Balk heerlijk vis eten.