Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Sloep Friesland

Sloep Friesland huren bij SloepjesHuren 

Sloep FrieslandWilt u graag een sloep huren in de prachtige omgeving van Friesland? Dan bent u bij SloepjesHuren aan het juiste adres. Gelegen in het oude vissersdorp Lemmer, bevindt u zich midden in hèt Friese watersportgebied. Lemmer is een klein toeristisch dorp in het zuiden van Lemmer. Hier vindt u vele gezellige terrassen en restaurants aan het water. Perfect dus om even de sloep aan te leggen en te genieten van een hapje en een drankje in Friesland. SloepjesHuren is gelegen aan het water, vanuit hier kunt u direct het IJsselmeer op of de binnenwateren betreden. 

In de omgeving van Lemmer liggen talloze kleine dorpjes waar u heen kunt varen. Zo is het eerste dorp dat u tegen komt Sloten. Gelegen tussen Lemmer en Balk is dit de kleinste stad van Friesland, met maar 710 inwoners. Sloten heeft een gezellige sfeer en aanleggen is eenvoudig door de gemakkelijk te bereiken haven. 

Het watersportgebied in de Friese meren 

Naast Sloten kunt u ook doorvaren naar Balk, Woudsend en Langweer. Ook deze dorpen hebben de gezellige, Friese sfeer. Woudsend is in bezit van de oudste kerk van Friesland en Langweer pittoresk. Ontzettend leuk dus om met een sloep doorheen te varen. Bij SloepjesHuren kunt u verschillende sloepen huren. Zo hebben we sloepen geschikt voor 2-3 personen, maar ook sloepen die geschikt zijn voor 10 personen. Ook met grote groepen kunt u dus een sloep of meerder sloepen bij ons huren in Friesland. 

De Friese meren is het ultieme gebied voor watersport. Alle meren zijn met elkaar verbonden en dat maakt het ideaal om een dag op het water door te brengen. Daarnaast is het omgeven door prachtige natuur. SloepjesHuren heeft een mooie locatie met veel parkeergelegenheid. Heeft u vragen of wilt u meer weten of het huren van een sloep in Friesland? Neem dan even contact met ons op. Wij kunnen u meer vertellen.